Menu
Nieuws:
April aanbieding
Maand April € 260,00 all inn obv 2 personen
September aanbieding
Maand kamperen in September € 260,00 all inn obv 2 personen
Weersverwachting
Boekel
Gastenboek
Dit is ons gastenboek. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties.

Laat een bericht achter in ons gastenboek

«  3/3  »

arnold en riet , waalwijk
01-09-2013 18:41
 
van 11 tot 19 aug. op jullie camping gestaan. mooie plaatsen en erg kindvriendelijk met speeltuin en volop speelattributen.
sanitair is netjes.ik was blij verrast met de versiering van onze caravan tgv mijn 65e verjaardag: heel attent.
wij wensen jullie heel veel succes met het uitvoeren van alle plannen.
Ton en Annet, Vlaardingen
25-08-2013 20:06
 
Hoi Petra en Marcel en kids,

Wij hebben een grandioze vakantie gehad bij jullie op de camping het weer werkte ook mee.
Petje af voor jullie beide en de kids want jullie  hebben de camping pas over genomen en het draait hartstikke goed.
De gastvrijheid die jullie aan ons boden om onze motors ook in de garage te plaatsen dat ze veilig stonden was helemaal top!!!!!!
En jullie staan open voor alle suggestie die de camping gasten aandragen top gewoon.
De eitjes van Daan smaken hier in Vlaardingen ook lekker zeg dat maar tegen hem ;-)
Wij zien jullie zeker in 2014 terug want het pinksterweekend staat zowel bij jullie als bij ons al in de agenda.

Veel liefs van de 2 motormuizen uit Vlaardingen
Peter, Monique, Han en Suzan, Oss
21-08-2013 22:19
 
Hallo Petra, Marcel en kids,
We willen jullie nog even bedanken voor de super leuke vakantie die we bij jullie hebben gehad!
Han en Suzan hebben zich geweldig vermaakt met de grote hoeveelheid aan fietsjes, steps, skelters en tractors en natuurlijk in de zandbak niet te vergeten. Daarnaast genoten ze van de grote vrijheid op de camping, van de dieren en zeker niet te vergeten van de aandacht die ze van Kim, Maaike en Daan kregen!
Zelf hebben we ook heerlijk genoten van de rust op de camping, de gezellige uurtjes in de avond rond het kampvuur en het samen koffie drinken en pizza eten.
Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad. We komen zeker nog een keertje terug!!
Heel veel groetjes Peter, Monique, Han en Suzan.
Jess en Lia, Nieuwendijk
21-08-2013 20:25
 
Hoi Petra en Marcel, en natuurlijk de kinderen,
Na 4 weken onze caravan bij jullie op de camping hebben geplaatst, willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor deze weken, waarvan er 2 weken door mijn dochter waren, en wij de laatste weken, Deze weken hebben wij allemaal met veel plezier beleefd,Jullie camping is in het bijzonder zeer geschikt , vooral in het hoogseizoen voor ouders met kinderen, Er is genoeg speelmateriaal om de kinderen bezig te houden, zoals skelters, fietsen steps, enz, Dan de dieren , niet met al de dieren kan je knuffelen, maar je hebt er wel de gezelligheid van, Behalve s,morgens soms de Pauw die rond je caravan wandelt, De avonden zijn voor niet iedereen gezellig, maar wie van kampvuur houd , kan er om heen gaan zitten, Wij geven daar niet zo om,  Het koffie drinken gezamenlijk  is wel erg leuk, zo leer je wat camping gasten kennen, Alles is vrij om te doen, Het sanitair gebouw is erg netjes, Wordt 3x per dag  schoon gemaakt, Al met al voor iedereen deze camping aan te bevelen, Mooie omgeving, en de camping beheerders die het dit seizoen voor het eerst deden krijgen van ons een dikke voldoende, Wij hopen volgend jaar weer terug te komen, , Petra en Marcel heel veel succes nog de laatste weken, en dan op naar het 2e seizoen, Hopelijk met veel nieuwe gasten, groetjes Jess, Lia, Lisenka, Kaylee Raoul, Saffira,
 
Van den Burg, Asten
05-08-2013 12:56
 
Wij hebben de laatste 3 dagen van onze vacantie op camping "Weidevogel" doorgebracht. En we hebben er deze zomer talrijke gehad tijdens onze doortocht in Nederland.dus we kunnen vergelijken.
Zoek maar een plekje als we er niet zijn werd er vermeld als respons op onze mail.. En we vonden een heerlijk plekje achter op camping met voldoende schaduw. Ondanks dat het zeker een camping is voor kinderen hadden wij die maar met z'n tweetjes waren en gewoon rust wilde daarvan optimaal kunnen genieten omdat het kinder gebeuren vooral voor op de camping te vinden was. Totaal geen hinder van ondervonden. Sanitair en doucheruimte is prima en zelfs een recreatieruimte voor het slechtere weer. Hier en daar zijn allerlei dieren te vinden wat zeker leuk is om te horen en te zien. De pauw die regelmatig zijn wandeling hield over de camping tussen de gasten. Onze dochter die een dagje op bezoek kwam opperde al het volgende " je hoeft helemaal niet ver te gaan om al een vacantiegevoel te krijgen. Ook s'avonds en s'morgens vroeg is het zo lekker rustig om de dag af te sluiten of te beginnen. Prijs is ook erg gunstig
Kortom een zekere aanrader onzerzijds voor gezinnen met kinderen maar ook als je lekker wil genieten van de rust..

Mario & Hans
Jess en Lia Versteeg, Nieuwendijk,
01-07-2013 20:05
 
Hallo fam v Oorschot,
Wij hebben 2 weken terug een plaats wezen bespreken voor deze zomer.
Onze eerste indruk was ontzettend positief, Jullie zijn nog maar net begonnen, maar jullie inzet is ontzettend positief,
Wij vonden jullie echt mensen om deze camping te gaan runnen,
De camping zoals hij bij ons over kwam was zeer goed,
Een leuke camping, Schoon sanitair, Wat heel belangrijk is vinden wij, ruime plaatsen, Gezelligheid met de dieren, En..... een echte camping voor de kinderen, Wij hopen dan ook dat de tijd dat wij, en ook onze dochter met haar kinderen mogen genieten van en op jullie camping, Hopelijk met veel mooi weer, En voor iedereen een goed humeur,!
Tot over een goeie 5 weken, gr Jess en Lia
Fam. Enzler, Rozenburg
30-06-2013 00:00
 
Camping de Weidevogel is in het hoogseizoen een te gekke camping voor kampeerders met kinderen. De keuze aan skelters, fietsjes en nog veel meer leuke kinderspeeltjes is enorm. Je hebt er geen kinderen aan de hele dag.
De maanden april, mei en juni 2013 hebben wij op deze camping gestaan waar je ook als oudere gasten heerlijk rustig kunt vertoeven.
De nieuwe eigenaren, Petra en Marcel en hun drie gezellige kinderen, Kim, Maaike en Daan, zijn erg hulpvaardig en gezellig, niets is ze te veel.
Wij wensen de familie van Oorschot héél veel gezellige campinggasten toe. Wij komen in 2014 zeker terug!!!!!  Winny en Rob Enzler.
de Weidevogel • Het Goor 10 • Boekel • 0492 - 322520 • 06 - 21 65 92 86 • info@deweidevogel.nl