Menu
Nieuws:
April aanbieding
Maand April € 250,00 all inn obv 2 personen
September aanbieding
Maand kamperen in September € 250,00 all inn obv 2 personen
Weersverwachting
Boekel
Gastenboek
Dit is ons gastenboek. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties.

Laat een bericht achter in ons gastenboek

«  3/3  »

Van den Burg, Asten
05-08-2013 12:56
 
Wij hebben de laatste 3 dagen van onze vacantie op camping "Weidevogel" doorgebracht. En we hebben er deze zomer talrijke gehad tijdens onze doortocht in Nederland.dus we kunnen vergelijken.
Zoek maar een plekje als we er niet zijn werd er vermeld als respons op onze mail.. En we vonden een heerlijk plekje achter op camping met voldoende schaduw. Ondanks dat het zeker een camping is voor kinderen hadden wij die maar met z'n tweetjes waren en gewoon rust wilde daarvan optimaal kunnen genieten omdat het kinder gebeuren vooral voor op de camping te vinden was. Totaal geen hinder van ondervonden. Sanitair en doucheruimte is prima en zelfs een recreatieruimte voor het slechtere weer. Hier en daar zijn allerlei dieren te vinden wat zeker leuk is om te horen en te zien. De pauw die regelmatig zijn wandeling hield over de camping tussen de gasten. Onze dochter die een dagje op bezoek kwam opperde al het volgende " je hoeft helemaal niet ver te gaan om al een vacantiegevoel te krijgen. Ook s'avonds en s'morgens vroeg is het zo lekker rustig om de dag af te sluiten of te beginnen. Prijs is ook erg gunstig
Kortom een zekere aanrader onzerzijds voor gezinnen met kinderen maar ook als je lekker wil genieten van de rust..

Mario & Hans
Jess en Lia Versteeg, Nieuwendijk,
01-07-2013 20:05
 
Hallo fam v Oorschot,
Wij hebben 2 weken terug een plaats wezen bespreken voor deze zomer.
Onze eerste indruk was ontzettend positief, Jullie zijn nog maar net begonnen, maar jullie inzet is ontzettend positief,
Wij vonden jullie echt mensen om deze camping te gaan runnen,
De camping zoals hij bij ons over kwam was zeer goed,
Een leuke camping, Schoon sanitair, Wat heel belangrijk is vinden wij, ruime plaatsen, Gezelligheid met de dieren, En..... een echte camping voor de kinderen, Wij hopen dan ook dat de tijd dat wij, en ook onze dochter met haar kinderen mogen genieten van en op jullie camping, Hopelijk met veel mooi weer, En voor iedereen een goed humeur,!
Tot over een goeie 5 weken, gr Jess en Lia
Fam. Enzler, Rozenburg
30-06-2013 00:00
 
Camping de Weidevogel is in het hoogseizoen een te gekke camping voor kampeerders met kinderen. De keuze aan skelters, fietsjes en nog veel meer leuke kinderspeeltjes is enorm. Je hebt er geen kinderen aan de hele dag.
De maanden april, mei en juni 2013 hebben wij op deze camping gestaan waar je ook als oudere gasten heerlijk rustig kunt vertoeven.
De nieuwe eigenaren, Petra en Marcel en hun drie gezellige kinderen, Kim, Maaike en Daan, zijn erg hulpvaardig en gezellig, niets is ze te veel.
Wij wensen de familie van Oorschot héél veel gezellige campinggasten toe. Wij komen in 2014 zeker terug!!!!!  Winny en Rob Enzler.
de Weidevogel • Het Goor 10 • Boekel • 0492 - 322520 • 06 - 21 65 92 86 • info@deweidevogel.nl