Menu
Nieuws:
April aanbieding
Maand April € 260,00 all inn obv 2 personen
September aanbieding
Maand kamperen in September € 260,00 all inn obv 2 personen
Weersverwachting
Boekel
Gastenboek
Dit is ons gastenboek. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties.

Laat een bericht achter in ons gastenboek

«  2/3  »

René en Elly Cosse, Hoeven
04-04-2016 16:54
 
Met mooie weersvooruitzichten bij jullie een plekje geboekt voor de paasdagen. Ondanks dat het voor jullie etenstijd was, toch ontvangen met een lekker bakje koffie. We hebben ons, ondanks het mindere weer, deze dagen uitstekend vermaakt en hebben genoten van het goedgevulde paasontbijtmandje. Wat een verrassing.
Jullie zijn een aanrader voor gezinnen met kinderen. Steppen en fietsen in overvloed, een zandbak, trampoline meer dan genoeg vermaak voor ze.
Het nieuwe toiletgebouw ziet er schitterend uit.
Jullie zien ons in ieder geval nog terug met of zonder de kleinkinderen.
Bart en José, Veghel
04-04-2016 16:18
 
Dag Petra en Marcel en de kids.
Wij verheugen ons weer op een nieuw seizoen bij jullie op de camping.
De complimenten voor de nieuwe sanitaire voorzieningen.
Het ziet er keurig uit.
Tot kijk bij het kampvuur.
Familie Vedder, Sint Maarten
29-03-2016 18:45
 
Wij hebben afgelopen paasweekend met de caravan bij jullie op de camping gestaan. We hebben het erg naar onze zin gehad. Mijn dochter heeft de hertjes eten gegeven. Verder hebben de kids heerlijk kunnen spelen. Zondag eerste paasdag werden wij verrast met een paasontbijt. Dat was een aangename verrassing. Zeker gezien wij ivm wedstrijden vroeg weg moesten en het ontbijt dus ook vroeg warm bezorgd werd. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Peter en Yvonne Klaassen, Oss
22-10-2015 14:02
 
Hallo Petra,Marcel en kids

Wij hopen dat het snel April wordt zodat we de caravan bij jullie op het veld kunnen gaan zetten
We hebben er nu al zin in
Alleen al de gedachte aan heerlijk verse eitjes van de kippen van Daan
Gaat helemaal goed komen

Groetjes Peter en Yvonne Klaassen
Fam Stokhof, Monster
30-08-2015 13:32
 
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij jullie op de caping Marcel en Petra.
Voor herhaling vatbaar.
Onze dochter en sch.zoon zijn een week in de safari tent geweest en hadden het toppie.
Gr.Han Lenie Chevon Gerard en Finn.

fam romme, geffen
27-08-2015 16:46
 
PETRA EN MACEL
WE HEBBEN 3 WEKEN GENOTEN OP DE CAMPING
GEWELDIG ROND HET KAMPVUUR
GEZELIGHEID STONDT BIJ JULLIE HOOG IN HET VAANDEL
KOMEN ZEKER TREUG IN^2016
GR FAM ROMME
Ton en Ria Vrijsen, Heesch
13-08-2015 19:20
 
Wij hebben een kleine week op de Weidevogel gestaan met onze caravan. De kleinkinderen zijn een paar nachtjes geweest. Zij en wij hebben genoten op deze ruime en mooie camping. De kinderen hebben zich volop vermaakt met de veleskelters, fietsjes, zandbak, speeltoestellen en trampoline. En......dan genieten opa en oma ook! Wij komen zeker nog een keertje terug!
fam. Verduijn, Woudenberg
05-08-2015 21:27
 
Genoten van een heerlijke, luxe kampeervakantie in de safaritent!
Deze tent heeft een leuke inrichting en heerlijke bedden die waren opgemaakt bij aankomst!
Een lekker plekje op een gezellige camping waar kinderen heerlijk vrij kunnen spelem
Rudolf Lisanne Bini en Tineke, Belt-schutsloot
05-08-2015 19:01
 
We hebben ruim 3 weken bij Marcel,Petra en de kids op de camping gestaan, en we hebben super genoten. De kinderen konden goed met elkaar overweg en er was ook ruime voor hen, we zijn met gepaste tegenzin weer naar huis gegaan.
We komen eigenlijk nooit 2 keer op een zelfde camping maar jullie scoren hoog dus waarschijnlijk tot volgend jaar.
Rudolf, Lisanne, Bini en Tineke
Gerard en Elly Vervoorn, Middelburg.
30-07-2015 14:49
 
Hall Petra en Marcel en kids
Bedankt voor de gezellige drie weken die wij door mochten brengen op
jullie camping. Wij hebben het reuzen naar ons zin gehad.
en willen in de toekomst graag nog eens terug komen.
De hartelijke groeten van uit Zeeland.
(boter babbelaars.)
Gert en Carla Kluft, Velserbroek
17-07-2015 23:51
 
Wij hebben 2 weken genoten van jullie mooie camping,alles was keurig in orde ondanks de drukte van de EK BMX in Erp,super.Hg Gert en Carla
fam. van Snippenberg, Vianen
02-06-2015 16:47
 
Bedankt voor een paar heerlijke vakantiedagen. Onze meiden hebben het weer zo naar hun zin gehad dat ze nu al weten volgend jaar weer terug te willen komen.
Groetjes en tot volgend jaar
fam v oorschot
26-09-2014 16:10
 
Lieve Gasten,

Wij kijken met een grote glimlach terug op ons kampeerseizoen 2014
mede dankzij jullie hebben we er samen van genoten
wij wensen jullie allemaal het beste en wellicht tot volgend jaar

gr fam v Oorschot
Roel en Greet Smidt, Wageningen
20-08-2014 10:18
 
Inmiddels zijn we een klein weekje thuis. Elke dag hebben we even een flash-back hoe leuk het op deze camping was. Gezelligheid hebben Petra, Marcel en de kids hoog in het vaandel staan. Onze kleinkinderen waren er ook enkele dagen en moesten losgerukt worden om ergens mee naar toe te gaan. Want spelen op de camping vonden ze prachtig.Het is een top camping!
Joep, Ariella, Noor & Jarre, Lage Zwaluwe
30-07-2014 18:17
 
Wij hebben wéér een heerlijke vakantie gehad bij Petra, Marcel en de kinderen. Het voelde als thuis komen en dat was erg fijn ! De kinderen elke avond "zwart en gelukkig" aan tafel.Wij ouders, heerlijk ontspannen voor de tent, bijkletsen met anderen : met een bak koffie (en heerlijke cake ) of bij t kampvuur !! Nu zijn we aan t aftellen tot we wéér naar Boekel gaan. Want dat staat vast....wij komen weer terug !
Liefs van ons allemaal
Henk Pijper, Alphen aan den Rijn
21-07-2014 17:51
 
Wij hebben vele (boeren)campings bezocht, maar vinden dat deze camping er duidelijk boven uitstak. De gastvrijheid en het enthousiasme van campinghouders was zeer groot. Zij deden er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Iedere zaterdagavond werd er een houtvuur aangelegd en iedere woensdagmorgen werd er gezamenlijk koffie gedronken. De campinghoudster Petra zorgde voor koffie met zelfgebakken cake. Telkens weer een traktatie. Alle activiteiten die werden gehouden waren geheel vrijblijvend.
De campingplaatsen zijn ruim en goed onderhouden. Ook het sanitairgebouw werd meerdere keren per dag gereinigd. Voor gezinnen met kinderen is dit helemaal een ideale camping. Heel veel speelmogelijkheden waar ieder kind dankbaar gebruik van maakte.
Wij komen zelden op dezelfde camping terug. Maar dit is zo’n camping waar je ieder jaar met veel plezier zou terugkomen. En dan te denken dat de campinghouders deze camping nog maar enkele jaren geleden hebben overgenomen. En het dan al zo in de vingers te hebben verdient een grote pluim!
Eduard en Leidie Boekhout, Wijk bij Duurstede
02-06-2014 20:49
 
Hallo Marcel , wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie enorme gastvrijheid! We hebben geweldige dagen gehad op jullie camping samen met onze dochter en schoonzoon en de drie kleinkinderen. Jullie slagen erin om er voor iedereen een feestje van te maken, voor de kinderen d.m.v. het springkussen en alle speelatributen, het broodbakken en de trampoline en de grote zandbak, en voor de volwassenen 's avonds gezellig bij het kampvuur met die enorme grote fles Apfelcorn, ha,ha. Jullie zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft, ook door jullie betrokkenheid met de gasten. De plaatsen zijn heerlijk royaal en het sanitair altijd schoon! Wij komen heel graag een keertje terug, nogmaals bedankt, hartelijke groeten van Eduard en Leidie
Martha en Eef Janssen, Huissen (gem.Lingewaard)
31-05-2014 08:48
 
Wij staan nu twee maanden (Mei/Juni 2014) op de camping DE WEIDEVOGEL het is een gezellige camping waar de beheerders Marcel en Petra enorm hun best doen om het de camping gasten naar de zin te maken, alle waardering daarvoor niets is hen te veel. Prachtig sanitair en minder een valide toilet. Met slecht weer is er een goed onderkomen met afwasplaats. Gratis WIFI met zeer goede ontvangst. Het terrein wordt door Marcel zeer goed onder houden. Voor de caravan zijn er ruime plaatsen en alles is redelijk goed verlicht. Marcel en Petra behoud jullie vriendelijkheid en alle sterkte en voort zetting van jullie doelstelling. Hopelijk bij gezondheid volgend jaar 2015 weer.

Leen Dekker, Vlaardingen
20-05-2014 22:03
 
Wat moet je nog schrijven nadat er al zo veel lovende verhalen geschreven zijn. Het gras is al voor mijn voeten weg gemaaid.
Alles zeer terecht overigens.
We hebben hier twaalf dagen gestaan met onze zeven jarige kleinzoon.
Relaxt, gezellig, vriendelijk, attent , super aardig en perfect geregeld.
Eigenaren zijn leuke spontane mensen. Ook hun kinderen.
Het terrein is keurig onderhouden.
Alles kan,nou ja bijna alles.
Er zijn regels die het verblijf voor iedereen alleen maar leuker en fijner maken.

Joke ,Leen en Youri

O ja niet vergeten eieren te kopen bij zoon Daan.(ze zijn goedkoper en verser dan in de supermarkt). Daan is de baas van de kippen.
ben en ineke koopman, Gilze
09-09-2013 22:32
 
Bijna 3 weken hebben wij op de Weidevogel gekampeerd. Dat zegt eigenlijk al genoeg we hebben het lang uitgehouden, niets voor ons. Wat een mooie camping met zijn prachtige grasveld.Een echtpaar die pas de camping hebben overgenomen en er echt voor gaan. Schone toiletruimte, wordt meermalen per dag schoongemaakt.Petra en Marcel willen het iedereen naar de zin maken, zijn zeer gemoedelijk en proberen het vooral gezellig te maken.Denk aan de koffieochtenden en de kampvuren 's avonds. Wij hebben er in ieder geval genoten. Fijne bijkomstigheid de camping ligt nog geen 2 km. van het gezellige centrum van Boekel. Wij wensen jullie heel veel sukses, het is hard werken,maar ik weet zeker dat dat werken beloond gaat worden door heel veel campingbezoekers te ontvangen de komende jaren.
Groeten van Ben en Ineke uit Gilze nogmaals het allerbeste voor jullie en je 3 gezellige kinderen.
de Weidevogel • Het Goor 10 • Boekel • 0492 - 322520 • 06 - 21 65 92 86 • info@deweidevogel.nl